Pobjedničke momčadi – Egzotic Rekreativci i Veterani NK Samobor

23. lipnja 2014.
Komentari isključeni
1.588 Pregleda

Tijekom vikenda održan je prvi memorijalni turnir Ivan Blažević Ivek, u organizaciji Nogometnog kluba Samoborski Otok. Sudjelovalo je 10 seniorskih i 8 veteranskih momčadi.

Nakon odličnih utakmica najboljom u seniorskoj konkurenciji pokazala se momčad Egzotic Rekreativci, koja je u finalu svladala Treće poluvrijeme. Treće mjesto na turniru pripalo je ekipi Ivekovi dečki.

Veteranska momčad NK Samobora pobjedila je u velikom finalu Skaute, dok je treće mjesto među veteranima osvojila Sloga SUZA Orešje.

Nagrađeni su i najbolji vratari, igrači i strijelci u obje kategorije. Među seniorima za najboljeg golmana proglašen je Ivan Kožarec Koža, za igrača Kristijan Povh, a najviše pogodaka postigao je Marko Blažević. Među veteranima najbolji je vratar bio Bojan Baškarad, igrač Vladimir Jakopač, a strijelac Dragan Mršić.

Otočani vjeruju da će ovaj memorijal u čast velikog sportaša Ivana Blaževića Iveka postati tradicionalan.

Silvija Sečen

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.