Najljepša svetonedeljska okućnica – Ante Bratića iz Jagnjić Dola

17. lipnja 2014.
Komentari isključeni
3.496 Pregleda

Kao i samoborska, i svetonedeljska turistička zajednica ove je godine organizirala u svibnju natječaj za izbor najuređenije okućnice grada Svete Nedelje u 2014. godini. Prema zaprimljenim prijavama ocjenjivačka komisija Turističke zajednice grada Svete Nedelje početkom lipnja je obišla teren i ocijenila prijavljene kandidate.

Svečano uručenje nagrada najboljima uslijedilo je u sklopu proslave Dana grada Svete Nedelje, održane minulog vikenda. Priznanja je dobitnicima na Trgu Ante Starčevića uručio gradonačelnik susjednog grada Drago Prahin.

Najljepše uređenu okućnicu u Svetoj Nedelji za 2014. godinu ima Anto Bratić iz Jagnjić Dola. Drugo mjesto dijele Marica Mostovac i Ilija Dujmović, oboje iz Brezja, a treće Dragica Dekanić iz Svete Nedelje i Katarina Fulir iz Strmca. Posebno priznanje i nagradu za uređenost i očuvanje autentične tradicijske okućnice Grada Svete Nedelje u 2014. godini osvojila je Zora Oršić iz Orešja.

Zahvalnice za sudjelovanje u ovogodišnjoj akciji dodijeljene su Snježani Čitarović iz Bestovja i Mariji Bregović iz Rakitja.

Fotogalerija nagrađenih okućnica može se pogledati i na sljedećim linkovima:
http://svetanedelja.hr/najljepse-uredjene-okucnice-grada-svete-nedelje-u-2014-n165
https://www.facebook.com/Turisticka.zajednica.grada.Svete.Nedelje

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.