Zajedničari tehničke kulture grada na Danu otvorenih vrata svojih udruga

9. lipnja 2014.
Komentari isključeni
961 Pregleda

Zajednica tehničke kulture grada Samobora s udrugama članicama u Perkovčevoj 59 održala je u subotu Dan otvorenih vrata udruga. Svoje aktivnosti predstavilo je više udruga članica ove zajednice.

Cilj Dana otvorenih vrata udruga 2014. bio je da se građanima i široj javnosti približi programe i projekte od interesa za opće dobro koje provode udruge u Hrvatskoj, organiziranjem različitih aktivnosti u prostorima udruga ili izvan njih te otvaranjem vrata udruge u određenom danu ili danima svim zainteresiranim građanima.

Poseban naglasak ove je godine bio na predstavljanju rezultata projekata i programa udruga financiranih sredstvima iz javnih izvora, ne bi li se time pridonijelo još većoj otvorenosti i boljoj transparentnosti rada udruga u Hrvatskoj.

Darko Henc

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.