Svi s medaljama

9. lipnja 2014.
Komentari isključeni
1.173 Pregleda

Na tradicionalnom 24. kupu Braća Radić u Botincu, kojim se obilježila 25. obljetnica postojanja istoimenog judo kluba, 6 mlađih “profectusovaca“ osvojilo je 6 medalja. Na ovom subotnjem turniru nastupila su 83 natjecatelja iz 12 hrvatskih klubova iz okolice Zagreba. Samoborski judaši u uzrastu do 12 godina ostvarili su sljedeće rezultate: u konkurenciji dječaka zlato je osvojio Tomislav Domotorffy, Ivan Lindić je osvojio srebro, a broncu su osvojili Antonio Hrkec i Karlo Oršuš. U konkurenciji djevojčica srebrima su se okitile Tena Pšeničnjak i Diana Sertić.

U petak, 13. lipnja pred njima i ostalim članovima kluba koji to po pravilima mogu, slijedi polaganje za pojaseve. Kandidati će pred komisijom morati pokazati znanje i sposobnosti za nošenje višeg stupnja učeničkih pojaseva. Time će za većinu njih završiti judaška sezona, a oni malo stariji nastavljaju s aktivnostima i dalje.

Vladimir Vuković

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.