Stolnoteniski paraolimpijci u Samoboru

9. lipnja 2014.
Komentari isključeni
2.013 Pregleda

U samoborskoj sportskoj areni održano je u subotu 3. međunarodno prvenstvo grada Samobora u stolnom tenisu za osobe s invaliditetom. Okupilo je 50 igrača iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Na prvenstvu je nastupila i Hrvatska stolnoteniska reprezentacija u sastavu: Sandra Paović, Tomislav Špalj, Helena Dretar Karić i Pavao Jozić. Tomislav Špalj ponovno je osvojio zlatnu medalju.

Posebno raduje nastup prijateljskih klubova i igrača iz Slovenije te Čelika iz Zenice u Bosni i Hercegovini, kojima je ovo bio prvi međunarodni turnir nakon nedavnog osnivanja.

Uz pomoć grada Samobora i Športskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije, turnir je uspješno organizirao Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom Samobora i Svete Nedelje.

Reprezentativci Hrvatske Tomislav Špalj, Helena Dretar Karić, Sandra Paović i Pavao Jozić u rujnu ove godine odlaze na Svjetsko prvenstvo u Peking.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.