Pozlatili se Dora, dva Filipa i Enio

9. lipnja 2014.
Komentari isključeni
1.077 Pregleda

Na tradicionalnom judo turniru u Rijeci, održanom u subotu u konkurenciji mlađih kadeta i kadetkinja, šestero judaša Judo kluba Samobor, dva Filipa, Enio, Martina, Lea i Dora, vratili su se u Samobor s medaljama, 4 zlata i 2 srebra.

Pozlatili su se Dora Bortas do 52 kg s 3 pobjede, Filip Greblički do 66 kg, baš kao i Dora, s 3 pobjede te Filip Šipek do 42 kg i Enio Čavlović do 46 kg, koji nisu imali protivnika, pa su obojica osvojila 1. mjesto. Pokušali su i u kategoriji više, do 50 kg, koja se na kraju ipak pokazala prevelikim zalogajem za njih. Filip je upisao jedan poraz, a Enio izgubio dvije borbe.

Lea Ružić, do 44 kg, s 2 poraza i jednom pobjedom osvojila je 2. mjesto. Iako je u judu vrlo kratko Lea je pokazala iznimnu borbenost i zalaganje. Martina Greblički, do 57 kg, u kategoriji s predstavnicom iz Srbije, upisala je 2 poraza i vraća se doma s osvojenim 2. mjestom.Bez obzira na poraze, njezine borbe bile su dobre.

Josip Šančić

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.