Plesni balans Balans-Codea

9. lipnja 2014.
Komentari isključeni
1.660 Pregleda

U punoj kino dvorani u Samoboru u subotu je održana 8. godišnja plesna produkcija Udruge Balans-Code, kojom je proslavljeno njezinih 9 godina uspješnog djelovanja. Balans-Cude čine Plesni klub Balans, dramski studio Balthazar te kreativci iz edukativnih radionica Balans centra.

Nastupali su svi članovi Udruge, od onih najmlađih s tek navršenih 4 godine, početnika, rekreativaca, pa do aktivnih natjecatelja. Uz obilje plesa, atmosfera je bila i više nego dobra. Koreografije u lyrical, show dance, funky i jazz dance stilu potpisuju koreografi Roberta Carić, Tihana Strmečki, Franka Šušković, Stephanie Koletić i Tena Velčić. Za kraj produkcije svi članovi Balansa izveli su zajedničku koreografiju u trajanju od 10-ak minuta koju su pripremali za ovogodišnju proslavu Svjetskog dana plesa. Na početku produkcije publici je pikazan i film o protekloj sezoni.

Sanja Krapinec Barbaro

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.