Otok potvrdio vatrogasni primat

9. lipnja 2014.
Komentari isključeni
1.165 Pregleda

Na subotnjem gradskom natjecanju Vatrogasne zajednice grada Samobora sudjelovala je 21 ekipa u kategorijama: djeca ženska i muška, žene A, muški A i muški B. Natjecalo se na nogometnog igralištu u Bregani.

U konkurenciji dječaka od 6 do 12 godina nastupile su 4 ekipe i dvije izvan konkurencije. To su bile Rude i Cerje. Prvo mjesto pripalo je DVD-u Molvice, drugo Bobovici, a treće Rudama.

U kategoriji djevojčica od 6 do 12 godina nastupila je samo jedna ekipa, DVD Cerje.

Slično je bilo i u kategoriji muški B gdje je svoju uvježbanost pokazao samo DVD Bregana.

U kategoriji žene A nastupile su 3 ekipe. Prvo je bilo DVD Rude, drugo mjesto osvojio je DVD Vrbovec, a treće DVD Bobovica.

U kategoriji muški A nastupilo je 10 ekipa, a rezultat za prve tri su sljedeći: 1. DVD Otok, 2. DVD Vrbovec, 3 DVD Bregana.

Natjecanje je otvorio gradski pročelnik za gospodarstvo Hrvoje Frankić i svim natjecateljima poželio uspjeh ne samo na ovom natjecanju, već i u intervencijama koje ih čekaju.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.