“Buy Croatia” – buy Samobor

9. lipnja 2014.
Komentari isključeni
958 Pregleda

Turistička zajednica grada Samobora u petak je u sklopu radionice “Buy Croatia”, predstavila destinaciju i cjelokupnu turističku ponudu grada Samobora pred 20-ak touroperatera iz Belgije, Francuske, Njemačke, Slovenije i Švedske.

Poslovnu radionicu “Buy Croatia” između hrvatskih poslovnih subjekata i njihovih partnera s emitivnih tržišta organizira Hrvatska turistička zajednica, s ciljem povećanja raznolikosti turističke ponude, ali i zastupljenosti Hrvatske u brošurama stranih partnera. Na radni sastanak u Hrvatsku pozvan je ograničen broj partnera s odabranih tržišta ne bi li se upoznali s odredištem, doživjeli turističke proizvode i kvalitetu ponude i susreli s dobavljačima usluga poput operatora smještaja, incoming agencije, specijalista za proizvode i drugih te pregovarali o kupnji usluga i paketa.

Zanimanje agencija za kontinentalnu Hrvatsku i Zagreb raste, posebno u segmentu selektivnih oblika turizma.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.