Ispit za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska

2. lipnja 2014.
Komentari isključeni
2.017 Pregleda

Ljetni ispitni rok za više pojaseve IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska, za članove Kyokushin karate klubova Fortis Samobor i Domenica Sveta Nedelja, održan je u petak i subotu. Uz središnji trening u Samoboru, ispit za odrasle pojaseve položilo je 9 kandidata od 7. do 1. kyua. Središnji trening i ispit za dječje pojaseve, održan je u dva dijela u Svetoj Nedelji, gdje je ispit od 12. do 3. dječjeg kyua položilo 50 kandidata.

Album fotografija sa ispita kao i albume fotografija sa svih ostalih dosadašnjih aktivnosti, pogledajte na FB profilu pod imenom Karate Kyokushinkai Croatia.

Klubovi nove članove upisuju tijekom cijele godine, a raspored treninga kroz ljetne praznike pronađite na web adresi www.karate-kyokushinkai.hr.

Vladimir Sekelj

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.