Odlično, ali kratko

31. svibnja 2014.
Komentari isključeni
61.511 Pregleda

Sa saksofonistom Igorom Geržinom i uz Sax Lounge Ensemble, okončan je sinoć klupski dio programa ovogodišnjeg samoborskog jazz festivala. Geržina je sa svojim sastavom nastupio u Caffe baru Havana. Bio je petak, pa je i publike bilo više, atmosfera ponovno odlična, jazzerska, s dosta funky i soul ritma, čule su se i neke nove stvari, pa su svi koji su došli na koncert zažalili samo za time što je trajalo prekratko.

Danas se jazzeri sele pod šator na Trgu kralja Tomislava, na glazbeno putovanje s Jelenom Radan, koje će započeti u 21 sat. Bit će to koncertno predstavljanje njezina albuma “Voyage” s 14 pjesama koje se izmjenjuju u svojim ugođajima, zvučnim poticajima i jezičnim vibracijama.

Za kraj 10. samoborskog jazz festivala, domaćin i organizator, Gradska glazba Samobor, sutra će sa svojim gostima program na Trgu otvoriti u 18 sati. Nakon njih, završni koncert na ovogodišnjem festivalu priredit će Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije i Lela Kaplowitz.

Ulaz na sve koncerte je besplatan.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.