Najnovije

I Sveta Nedelja nagrađuje Anu Lenard

30. svibnja 2014.
Komentari isključeni
59.310 Pregleda

Proračunske teme našle su se jučer i na dnevnom redu zasjedanja svetonedeljskih vijećnika čiji je proračun nakon kraće rasprave također rebalansiran.

U postupku Javnog natječaja za povjeravanje poslova održavanja nerazvrstanih cesta na području Grada Svete Nedelje prošla je ponuda Obrta za građevinarstvo i prijevoz Vrančić iz Svete Nedelje, koji je bio i dosadašnji koncesionar Grada Svete Nedelje za komunalne djelatnosti.

Budući da se bliži Dan grada Svete Nedelje, Vijeće je odlučilo da se ove godine Nagrada Grada Svete Nedelje za životno djelo dodijeli istaknutom svetonedeljskom vatrogascu Ivanu Čačkoviću. Nagrada Grada Svete Nedelje pripast će Lovačkoj udruzi Jastreb, Josipu Katušiću i Ani Lenard. Prihvaćen je i Prijedlog Odluke o dodjeli Zahvalnice Grada Svete Nedelje, koje će se uručiti Patriku Biliću, Ani Zlodi te Društvu prijatelja Sloga Brezje.

Na kraju sjednice Gradskog vijeća Svete Nedelje odlučeno je o prestanku zaštite posebnog ornitološkog rezervata Sava-Strmec.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.