Uže najbolje potežu Bregančani

26. svibnja 2014.
Komentari isključeni
1.205 Pregleda

Veliki prijelazni pehar na sedmim sportskim susretima svih 12 samoborskih podružnica umirovljenika pripao je u subotu podružnici Bregane. Budući da im je to treće osvajanje ovog pehara, zadržat će ga u trajnom vlasništvu.

Na susretu održanom u bivšem vojnom restoranu u nekadašnjoj vojarni i na njezinim vanjskim terenima, sudjelovalo je oko 350 natjecatelja koji će se ogledali u 4 discipline: belotu, pikadu te potezanju užeta za žene i za muškarce.

U belotu je pobijedio Samobor vanjski, drugo mjesto osvajaju kartaši Klaka, a treća je bila ekipa Bregane. U pikadu prva je bila ekipa Molvica, drugi Samobor 2, a treći Samobor 1. Najbolja bacačica bila je Branka Kožarec iz Galgova, a jedina s pogotkom u sridu Jadranka Šulc iz Samobora 1. Uže su najbolje potezale Bregančanke, drugi je bio Pavučnjak, a treći Samobor 2. Kod muškaraca najsnažniji su u povlačenju užeta, kao i kod žena, bili umirovljenici Bregane, drugo je mjesto pripalo Pavučnjaku, a treće je osvojila momčad Samobor vanjski.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.