Škola trčanja i rekreacije u prirodi

26. svibnja 2014.
Komentari isključeni
3.224 Pregleda

 

Što je sve potrebno da se riješite se loših navika i učinite uslugu svom tijelu ?
Malo dobre volje, tenisice, voda i spremni ste za trčanje.
Dođite u Samoborsku školu trčanja i postanite dio zdravog trenda. Nije nam važno jeste li početnik-rekreativac ili profesionalac. Priključite se grupnom treniranju pod stalnim nadzorom vašeg trenera .
Upoznajte nove ljude i zajedno s njima premašite granice za koje niste nikad mislili da ćete ih pomaknuti.

Upoznat ćete vrhunske trkače koji će vas kroz predavanja upoznati s ostalim granama ovog sporta kao npr. planinsko trčanje, treking, traill, triatlon…
Upišite školu koja nikad ne prestaje i uživajte u svakom koraku, kilometru, danu.
Svrha škole trčanja je naučiti polaznike osnovnim pravilima i zakonitostima trčanja tako da dugoročno budu sposobni samostalno se baviti trčanjem i rekreacijom.

U školi se trenira po programu koji ima za cilj da svaki polaznik na kraju škole bude spreman istrčati polumaraton, a na svakom polazniku pojedinačno je da odluči da li to želi ili ne.

U školu se mogu upisati također i polaznici koji se izričito žele pripremiti i istrčati svoj prvi polumaraton ili žele poboljšati svoj rezultat u polumaratonu ili istrčati maraton, a oni se upisuju u napredne grupe te treniraju po posebnom programu.

Ovo je škola za svakoga i sve i svakom polazniku biti će prilagođen program, a grupe će se formirati nakon obavljenog upisa nakon prvog tjedna.

Treninzi će se održavati tri puta tjedno – ponedjeljak, srijeda i petak .

Početak upisa je u utorak 02. lipnja u 19,00 sati na atletskoj stazi u bivšoj vojarni te nadalje svakog ponedjeljka, srijede i petka.

Informacije i upiti na gsm.: 099 637 9305, mail: s.jandrecic@gmail.com

 

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.