Prvi vatrogasni kup u Vrbovcu

26. svibnja 2014.
Komentari isključeni
1.625 Pregleda

Dobrovoljno vatrogasno društvo Vrbovec je nakon 30-ak godina stanke odlučilo i samo prirediti kup natjecanje, prvo po redu. Najviše zasluga za to pripada pomlađenom sastavu i vodstvu ovog DVD-a, koje se, prateći i obilazeći druga natjecanja diljem Hrvatske i osvajajući odličja, odlučilo okušati i kao organizator.

Prvi kup Vrbovca Samoborskog održan je u subotu na poligonu kod Vatrogasnog doma u Vrbovcu. U vježbama s brentačama za djecu od 6 do 12 godina, te u kategorijama muški A i žene A, bez štafetne utrke, sudjelovalo je 15-ak ekipa.

Poredak djhečjih ekipa bio je sljedeći: 1. DVD Molvice, 2. DVD Bešlinec i 3. DVD Bobovica. Kod muških A, između 11 ekipa, s malom razlikom u bodovima prvo mjesto osvojio je DVD Samoborski Otok, drugi je bio DVD Buševec, a treći DVD Bijela Gorica. Kod žena su nastupile samo dvije ekipe, prva je bila iz DVD-a Bobovec, a drugo mjesto pripalo je DVD-u Rude.

Nakon ovog natjecanja uslijedila je uobičajena vatrogasna zabava.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.