DVD Galgovo nastavlja humanitarno prikupljanje

26. svibnja 2014.
Komentari isključeni
1.415 Pregleda

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Galgovo odvezli su prošli četvrtak sve prikupljene donacije u Crveni Križ Vinkovci, gdje su iskrcali 4 i pol tona prikupljenih donacija, hrane, odjeće, obuće, higijene, vode i druge pomoći. Prigodom povratka prema Galgovu svratili su do mjesta Vrbanje gdje su mještani i ostali volonteri punili vreće pijeskom i pridružili im se u radu punjenja i tovarenja vreća na prikolice.

Galgovčani zahvaljuju na donacijama svim svojim mještanima, DVD-u Drežnik podokićki, DVD-u Vrbovec Samoborski, Osnovnoj školi Mihaela Šiloboda te Autoprijevozniku Curmanu i mjesnom odboru Podgrađe Podokićko.

Akciju prikupljanja pomoći odlučili su nastaviti,a najpotrebnije stvari kao što su lopate, gumene čizme, dječja hrana, osobna higijena i slično mogu se u DVD Galgovo donijeti svakog utorka i četvrtka od 18 do 21 sat.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.