Najnovije

Tri pojedinačna zlata za Profectus u Slovačkoj

19. svibnja 2014.
Komentari isključeni
1.400 Pregleda

Protekle subote natjecatelji Judo kluba Profectus Samobor nastupili su na tradicionalnom međunarodnom judo turniru u Slovačkoj u organizaciji Judo kluba Mladost iz Rimavske Sobote. Za borbe u konkurenciji natjecatelja iz Ukrajine, Češke, Austrije, Mađarske, Poljske, Srbije, Slovenije, Rumunjske, Slovačke i Hrvatske trener Matija Frlić odabrao je osam natjecatelja rođenih 2000., 2001. i 2002. godine, a oni su pokazali da su zasluženo odabrani da po prvi put u Slovačkoj predstave Judo klub Profectus Samobor.

Zlatne medalje osvojili su Lorena Štengl, Borna Ivošević i Marija Lindić. Helena Vuković je bila srebrna, a brončane medalje pripale su Luki Totu, Luciji Nakati, Luciji Šinkovec i Lauri Sunari. Osvojeno je i prvo mjesto u ekipnom plasmanu uzrasta do 15 godina.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.