Biciklistički foto zapisi crkava i kapela Samobora i Svete Nedelje

19. svibnja 2014.
Komentari isključeni
1.568 Pregleda

Izložba fotografija “Stazama pravim Ti me upravljaš”, autora Zvonimira Markića, otvorena je u subotu u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu na Kaptolu. Izloženo prikazuje autorove biciklističke foto zapise crkava i kapela samoborskog i svetonedeljskog kraja. Izložbu je otvorio zagrebački pomoćni biskup Mijo Gorski, koji je jednu godinu proveo u Samoboru kao župnik, a na otvorenju je pjevala klapa Barun.

Izložba će biti otvorena do 31. svibnja, a razgledanje je moguće radnim danom od 10 do 16 sati ili u vrijeme događanja u Institutu koja su najavljena na facebook stranici Nadbiskupijskog pastoralnog instituta. Razgled za skupine moguć je uz najavu na 55 22 000 i u drugo vrijeme. Ulaz na izložbu je besplatan.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.