Tri zlata iz Pisarovine

12. svibnja 2014.
Komentari isključeni
1.536 Pregleda

Najmlađi natjecatelji Judo kluba Samoboru, neki i po prvi put, stupili su u subotu na borilište u Sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Nazora u Pisarovini na 3. memorijalnom turniru Damir Milatović na kojemu su sudjelovali hrvatski i slovenski klubovi.

Judaši rođeni 2007. godine i oni mlađi svoje su borbe odradili u parteru i za svakog je natjecatelja osigurana medalja. Za Judo klub Samobor nastupili su: Sara Nives Friedman, Marija Bolšec, Lovro Noršić, Nikola Varenina, Nikolina Šlatka, Nina Račić, Ivor Jandrečić, Viktor Berečki, Lovro Berečki, Karlo Burić, Vanja Svečnjak, Mia Smoljanović, Bruno Štabi I Ivan Biber. Pred njima je još puno turnira i borbi.

Za godište do 10 i do 12 godina za Judo klub Samobor zlatne medalje su osvojili Iris Maria Šlatka, Ema Kotarski i Ivan Bubanović, srebro Marat Kos, a brončana odličja Karlo Smoljanović, Mateo Bajdak i Matea Svečnjak. U ovim uzrastima su se mogle vidjeti odlične borbe, a samoborski judaši pokazali su odličnu borbenost i znanje tehnika.

Rebeka i Matej

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.