Lovro Mihelić prvi na IFK Serbia Open-u

12. svibnja 2014.
Komentari isključeni
1.577 Pregleda

Hrvatski kyokushinkai savez na IFK Serbia Open-u 2014. predstavljali su ovoga vikenda članovi IKO Matsushima Hrvatska iz Kyokushin karate kluba Fortis Samobor: Lovro Mihelić, Jurica Korade i Tin Janko Stanić.

Lovro Mihelić nastupio je u apsolutnoj A kategoriji seniora u kojoj je nakon 3 dobivene borbe osvojio 1. mjesto. U istoj kategoriji nastupio je i Jurica Korade koji je osvojio 3. mjesto nakon jedne dobivene i jedne izgubljene borbe. Tin Janko Stanić nastupio je u apsolutnoj kategoriji mlađih juniora gdje je osvojio 2. mjesto nakon dvije dobivene i jedne izgubljene borbe. Lovro Mihelić je nastupio i u natjecanju u katama gdje je osvojio 2. mjesto, a proglašen je i za najboljeg natjecatelja turnira.

Na turniru su sudjelovali predstavnici 7 zemalja: Švicarske, Mađarske, Rumunjske, Grčke, BiH, Hrvatske te domaćina Srbije.

Više o ovome turniru te o radu IKO Matsushima Kyokushinkaikan Hrvatska pogledajte na www.karate-kyokushinkai.hr, kao i na FB profilu Karate Kyokushinkai Croatia.

 

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.