U nedjelju susret oldtimera na Trgu

8. svibnja 2014.
Komentari isključeni
1.984 Pregleda

Olditmer klub Samobor u nedjelju, 11. svibnja, organizira 17. međunarodni susret oldtimera i 5. memorijal Josipa Burice, u spomen na jednog od osnivača kluba, pokretača Narodne tehnike u Samoboru, strastvenog kolekcionara starih radijskih aparata i zaljubljenika u starodobna vozila.

Ovogodišnji susret prebačen je sa srpnja na svibanj, očekuje se između 50 i 100 posada oldtajmeraša, a međunarodni mu karakter daju sudionici iz Slovenije, Bosne i Hercegovine i Srbije. Okupljanje sudionika bit će između 8 i 10 sati na Trgu kralja Tomislava gdje će se sve do 11 sati moći razgledavati njihova vozila.

Pred njima je ove godine 50-ak kilometara duga trasa, koja ih vodi put Samoborskog gorja, pa preko Ruda, Braslovja i Plešivice u jaskanski kraj odakle se Starom karlovačkom preko Klinča Sela, Galgova i Molvica vraćaju u Samobor. Završno druženje sudionika, uz podjelu priznanja i zahvalnica bit će od 16 sati u Bistrou Šarm u Klokočevcu.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.