Ne bacaj smeće, sadi povrće

30. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.458 Pregleda

Organizacija mladih HSS-a grada Samobora prošle je nedjelje na Trgu kralja Tomislava obilježila Dan planeta Zemlje podijelivši oko 500 paketića sjemenja povrća za sadnju.

U ovogodišnju akciju mlade snage samoborskog HSS-a krenule su sa sloganom “Ne bacaj smeće, sadi povrće”, a od povrća su na raspolaganju imali salatu, kelj, peršin, tikvice, blitvu i špinat. Samoborke su posebno bile zadovoljne, pa su s odušljevljenjem pohvalile ovu akciju, a Samoborci, koji su se uglavnom našli na Trgu u povodu “Kotlovinijade DVD-ova” također su zadovoljno uzimali sjemenje te ga nosili svojim “boljim polovicama” koje su ih zbog toga sigurno pohvalile.

Mladi su ujedno Samoborkama najavili da će u nedjelju, 11. svibnja, također biti na istom mjestu te će sve prolaznice dobiti mali znak pažnje u povodu Majčinog dana.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentara

  1. A tko je kupio to sjeme i čijim novcima?