Zelena čistka počinje u 9 sati!

26. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.251 Pregleda

Grad Samobor uključio se u globalnu kampanju Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš te još jedanput poziva sve zainteresirane da se uključe u današnju zajedničku akciju čišćenja odlagališta na području našeg grada. Čistit će se na nekoliko lokacija na području Samobora.

Jedna skupina volontera okuplja se u 9 sati na parkiralištu iza kina i kreće prema Bregani, dio volontera okuplja se i kod igrališta u Bregani i kreće prema lokaciji čišćenja. Druga skupina volontera okuplja se također u 9 kod Izletišta Milečki i kreće na čišćenje lokacije na potezu Falaščak te nastavlja u smjeru Galgovo – Pavučnjak – Rakov Potok.

Lokacije nisu fizički zahtjevne i još uvijek nije kasno da im se pridružite. Obavezne su čizme ili druge čvrste i nepromočive cipele te ugodna odjeća. Osigurani su okrjepa, rukavice i vreće za prikupljeni otpad te prijevoz.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.