Diplomski koncert Lovre Merčepa

25. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.238 Pregleda

Jedan od najuspješnijih mladih hrvatskih glazbenika te korisnik srednjoškolske i studentske stipendije za mlade glazbenike Grada Samobora Lovro Merčep pripremio je uzbudljivu večer saksofona.

Lovrin diplomski koncert održat će se u utorak, 29. travnja u Studentskom centru u Zagrebu (Savska cesta 25, iza Francuskog paviljona).

Lovro Merčep dobitnik je brojnih nagrada, a trenutno polazi prestižnu klasu Vincenta Davida u Versaillesu kao korisnik stipendije francuske Vlade.

Njegov zagrebački recital održava se u svjetlu sjajne vijesti o uspješnom ulasku u majstorsku klasu Arna Bornkampa na Konzervatoriju u Amsterdamu.

Na programu koncerta su djela Tanade, Detonija, Tudora i Denisova, a koncert se održava u sklopu Muzičkog salona SC – a kao najava Izloga suvremenog zvuka koji se od 7. do 10. svibnja održava u prostorima Studentskog centra.

Ulaz je slobodan.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.