Sudbinski sladoled

24. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.125 Pregleda

Ljubitelji kazališne umjetnosti i sladoleda sinoć su u samoborskom kinu došli na svoje. Da vole pogledati dobru kazališnu predstavu Samoborci su potvrdili i ovaj put ispunivši kino-dvoranu u koju ih je privukao Teatar Gavran s predstavom Sladoled. Autor joj je Miro Gavran, a u režiji Borisa Svrtana glume Mladena Gavran i Ana Vilenica.

Komedija je to o majci i kćeri i njihovu uzajamnom odnosu i odnos prema muškarcima u različitoj životnoj dobi. Taj ih odnos i sudbinski određuje, a u komediji je prikazan kroz dinamične humorne prizore u kojima se lako prepoznaju svakodnevne situacije.

Svojim odnosom prema viđenom i Samoborci su pokazali da su ih prepoznali. Bilo je ukusno – ustvrdila je na kraju ove uvjerljive životne priče ispunjene toplinom jedna gledateljica.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.