Samobor “udomio” hrvatske karate reprezentativke

15. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.334 Pregleda

Grad Samobor je udomio žensku seniorsku nacionalnu karate vrstu koja se priprema za Prvenstvo Europe koje se ove godine održava u finskom Tampereu od 1. do 4. svibnja. Djevojke vođene izbornikom Dragutinom Galinom smještene su u hotelu Livadić, a program treninga provode u Fitness klubu Samobor. Trenira se tri puta dnevno, a nakon završetka priprema naše reprezentativke odlaze na završni “glanc” u svoje matične klubove.

U Samoboru su Jelena Kovačević (kategorija do 55 kg), Ana Lenard (kategorija do 61 kg i ekipa), Ivona Tubić (kategorija do 68 kg i
ekipa), Ana Marija Čelan-Bujas (kategorija preko 68 kg i ekipa) te Azra Saleš (ekipa). S hrvatskim samurajkama u Samoboru se za Tampere priprema i reprezentativka Izraela Dijana Petrescu.

Ana Lenard, Dijana Petrescu, Jelena Kovačević

Reprezenatacija Hrvatske će u Finskoj pokušati obraniti titulu prvakinja Europe osvojenu prošle godine u Budimpešti. Podsjetimo da im je taj naslov europskih prvakinja osigurao i titulu najboljih hrvatskih sportašica za 2013. godinu u izboru Hrvatskog olimpijskog odbora i Sportskih novosti.

Kratak razgovor s našim reprezentativkama u karateu i njihovim
izbornikom poslušajte danas u Športofonu od 18 sati.

radiosamobor.hr

Web stranica na domeni radiosamobor.hr pokrenuta je 2008. godine. Dvije godine kasnije prvim redizajnom i količinom objavljenih članaka postaje portal. Drugi redizajn i promjenu funkcionalnosti doživljava 2014. godine.

Komentari nisu dopušteni.