JK Samobor bez medalje za 2002. godište

13. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.062 Pregleda

Najmlađi judaši Judo kluba Samobor iz Solina, s Prvenstva Hrvatske za dječake i djevojčice rođene 2001./2002. godine, vratili su se ovaj put bez medalje. Niti jedan od 5 predstavnika kluba, nažalost, nakon nekoliko godina u samom vrhu na prvenstvima Hrvatske, nije uspio pronaći put do medalje.

Na korak do postolja ostali su Ivan Ištuk i Matea Garašić, koji su oboje imali borbu za brončanu medalju, ali njihovi su protivnici
ovaj put bili uspješniji. Oboje se na kraju moraju zadovoljiti 5. mjestom. Terzija Zura u kategoriji do 44 kg s pobjedom i dva poraza natjecanje završava na 7. mjestu. Borna Ergović (42 kg) i Marko Svečnjak (46 kg) pobjeđuju u prvom kolu, ali gube drugu borbu i ostaju bez prilike za popravne borbe.

Trud i zalaganje natjecatelja i dobra podrška roditelja-navijača – kaže njihov trener – nisu izostali, pa će, nastavi li se
tako, drugi put biti bolje.

Josip Šančić

radiosamobor.hr

Web stranica na domeni radiosamobor.hr pokrenuta je 2008. godine. Dvije godine kasnije prvim redizajnom i količinom objavljenih članaka postaje portal. Drugi redizajn i promjenu funkcionalnosti doživljava 2014. godine.

Komentari nisu dopušteni.