Davor Stier na kućnoj njezi

11. travnja 2014.
Komentari isključeni
913 Pregleda

Zastupnik u Europskom parlamentu i kandidat HDZ-a za novi mandat u Bruxellesu Davor Ivo Stier otpušten je danas iz KBC-a Rebro te upućen na kućnu njegu.

Podsjetimo, Stier je u nedjelju, 7.travnja podvrgnut hitnom operativnom zahvatu nakon što je pri košnji trave teško ozljedio nogu.
Stieru slijede dva do tri tjedna mirovanja, te ukoliko ne bude dodatnih komplikacija, moći će sudjelovati u drugom dijelu predizborne kampanje.

Stier je o ovome izvjestio javnost putem svog službenog Facebook profila te se svima još jednom zahvalio na porukama potpore:

„Drage prijateljice i prijatelji, upravo sam otpušten iz bolnice i upućen na kućnu njegu. Ukoliko ne bude dodatnih
komplikacija, za 2-3 tjedna ću se moći vratiti svojim redovnim aktivnostima. Još jednom se želim zahvaliti kirurgu Zoranu Veiru, te čitavom medicinskom osoblju na Rebru. Također, od srca se zahvaljujem na porukama potpore i željama za brzim oporavkom. Hvala vam!“

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.