Siniša Cmrk gostovao u knjižnici

10. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.282 Pregleda

Današnji gost na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Samobor bio je Siniša Cmrk. Bivši voditelj ”Turbo limach showa” okušao se u pisanju, te objavio roman “Nulti sat” namijenjen većoj djeci, i “Mjesecolendar” za djecu vrtićkog i ranog osnovnoškolskog uzrasta.

Čitajući ovu slikovnicu, djeca vrlo lako mogu naučiti sve o mjesecima i njihov redoslijed. Dvanaest pjesmica o mjesecima napisao je Siniša Cmrk, a ilustrirala Željka Mezić. Slikovnica je pogodna za izvedbe u obliku igrokaza, recitacija i raznih priredbi, što je i sam autor danas, živopisno prezentirao učenicima prvih razreda OŠ Bogumila Tonija i mješovitoj grupi Dječjeg vrtića ”Dječji san” iz Svete Nedelje.

Djeca su uživala slušajući duhovitog i zanimljivog Sinišu Cmrka, a postavljala su i mnoštvo pitanja. On je na svako iscrpno odgovarao i još jednom pokazao koliko zna i voli raditi s djecom.

Autor: Blaženka Mavric

radiosamobor.hr

Web stranica na domeni radiosamobor.hr pokrenuta je 2008. godine. Dvije godine kasnije prvim redizajnom i količinom objavljenih članaka postaje portal. Drugi redizajn i promjenu funkcionalnosti doživljava 2014. godine.

Komentari nisu dopušteni.