Od ove godine novo natjecanje – pojedinačno prvenstvo Samobora u gimnastici

10. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.449 Pregleda

Gimnastički klub Samobor u ovoj godini, nakon već odrađenog zimskog prvenstva i prijateljskog susreta u Ljubljani na otvorenom prvenstvu GIB-a Šiška, očekuju 3 kola Kupa Hrvatske u regiji sjever i državno prvenstvo, zatim Memorijal Dario Možnik, proljetno prvensvo GK Samobora, Memorijal Krstić i Dželatović u Novome Sadu i poslije toga Međunarodni božićni turnir u Samoboru. Posve novo gimnastičko natjecanje, pojedinačno prvenstvo Samobora, održat će se 6. studenog u povodu Dana gimnastike.

Sve to, uz ostalo, rečeno je sinoć u korektivnoj dvorani Osnovne škole Bogumila Tonija gdje je održana 18. redovita godišnja skupština GK Samobora. Jednoglasno su prihvaćena izvješća o radu i financijsko u prošloj godini, kao i plan i program rada te financijski plan za ovu.

Ema Mihelić, osvajačica 4 brončane medalje na državnom prvenstvu u A programu, proglašena i je najboljm klupskom gimnastičarkom za 2013. godinu. Za svoj trud i uspjeh nagrađena je ljetnim pripremama u Selcu. Mladom nadom Gimnastičkog kluba Samobor proglašena je Dolores Šagud, članica brončane ekipe s državnog prvenstva. Sve su natjecateljice dobile
priznanja za trud i uspjehe u protekloj godini, a roditelji i suradnici zahvale za pomoć u organizaciji klupskih prvenstava te Međunarodnog božićnog turnira. GK Samobor posebno zahvaljuje na razumijevanju i sportskoj suradnji Karate klubu Samobor i Judo klubu Samobor.

Do promjena u upravnim tijelima kluba došlo je u Nadzornom odboru gdje je Iva Grom Jug zamijenila Sašu Jurkovića, koji je razriješen dužnosti na vlastiti zahtjev.

radiosamobor.hr

Web stranica na domeni radiosamobor.hr pokrenuta je 2008. godine. Dvije godine kasnije prvim redizajnom i količinom objavljenih članaka postaje portal. Drugi redizajn i promjenu funkcionalnosti doživljava 2014. godine.

Komentari nisu dopušteni.