Lavice i Koka podijelile plijen

10. travnja 2014.
Komentari isključeni
1.039 Pregleda

Lavice ipak nisu uspjele „smazati“ Koku! Varaždinke su se predstavile kao čvrsta ekipa i nekako se čini da je neodlučen ishod i najpravedniji.

Od početka utakmice vidjelo se da obje ekipe teže nadigravanju i postizanju pogotka više, stoga ne čudi da obrane u pojedinim trenucima nisu reagirale na primjeren način. I Samoborke i Koka tijekom prvog poluvremena nisu se uspjele „odlijepiti“ i steći neku opipljivu prednost.

Uspjelo je to Koki početkom nastavka. Nekoliko grešaka domaćih i u 38. minuti gošće vode s tri razlike (22:25). No, ne predaju
se samoborske rukometašice, ponovno sustižu prednost i vraćaju utakmicu u ritam prvog dijela. Slutilo se da bi jedna lopta na kraju mogla odlučiti i to se i dogodilo. Pri rezultatu 33:33 Martina Ćorković iz sedmerca pogađa vratnicu (a dotada je nepogrešivo realizirala sedmerce) i gošće u sljedećem napadu prelaze u vodstvo. Na semaforu svijetli 58. minuta. Ivona Štrkalj i Maja Kozlovec vraćaju prednost domaćim igračicama i pobjeda je na pomolu. Ipak, u posljednjim trenucima susreta Stela Mateša postiže još jedan pogodak za konačnih 35:35.

Ono što posebno treba istaknuti jest odlična prezentacija mlade Dijane Sabljak koja je postigla osam zgoditaka te sasvim sigurno odigrala svoju najbolju utakmicu u dresu Samobora.

SAMOBOR: Pilić (8), Naglić (4), Ćorković 8 (5), Hofer, Pasarić 4, Jandrečić, Makarun 1, Štrkalj 3, Šilobod, Kozlovec
5, Sabljak 8, Lovrić 3, Bazzeo, Bošnjak 3
TRENER: Igor Kos

KOKA: Karaula (2), Franić (1),
Antolić (1), Horvat, Domjan 7, Halili, Maljak 6, Babić, Tomašek 3, L. Kalaus 1, Furjan, Dežić 8 (1), Haček 2, Mateša 8, Kovačić, D. Kalaus
TRENER: Neven Hrupec

radiosamobor.hr

Web stranica na domeni radiosamobor.hr pokrenuta je 2008. godine. Dvije godine kasnije prvim redizajnom i količinom objavljenih članaka postaje portal. Drugi redizajn i promjenu funkcionalnosti doživljava 2014. godine.

Komentari nisu dopušteni.