Priča s pogledom na pedaliranje do Sočija

4. travnja 2014.
Komentari isključeni
3.532 Pregleda

Putopisno predavanje trojice biciklista o njihovu pothvatu u odlasku na Zimske olimpijske igre u Soči, okupilo je sinoć mnoštvo zainteresiranih u Gradskoj knjižnici, koji su uživali u atraktivnim fotografijama i video zapisima s putovanja protkanim zanimljivim i duhovitim kazivanjem trojice majstora. Kako su se prethodno bili dogovorili, njihovih mjesec i nešto malo dana uzbudljiva bicikliranja opisivao je Mladen Gaćeša, slikovno popratio Tomislav Barbić, a prema potrebi koju pametnu dometnuo je i Marko Mitić.

Okupljeni su detaljno doznali kako je izgledalo njihovo avanturističko putovanje prema Sočiju, koje su čitatelji ovoga portala mogli i izravno pratiti u svakodnevim putopisima koje su nam slali.

Bilo je to njihovo treće pedaliranje na olimpijske igre. Prethodio mu je odlazak u London i Peking.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.