Sufinanciranje projektne dokumentacije za povećanje energetske učinkovitosti

1. travnja 2014.
Komentari isključeni
943 Pregleda

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost raspisao je javni poziv za neposredno financiranje izrade projektne dokumentacije za projekt povećanja energetske učinkovitosti u višestambenim zgradama. Predmet ovog poziva je dodjela sredstava Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost suvlasnicima postojećih višestambenih zgrada putem upravitelja zgrada, a radi financiranja izrade projektne dokumentacije za projekte povećanja energetske učinkovitosti u postojećim višestambenim zgradama.

Više informacija o tome može se pronaći na stranici Fonda, a zainteresirani suvlasnici mogu se javiti i svom upravitelju zgrade, odnosno trgovačkom društvu Komunalac ne bi li se što bolje pripremili za sudjelovanje u ovom programu. Rok za prijave je do kraja godine.

Edi Kirschenheuter

Novinarstvom se bavi od 1976. godine. Za Radio Samobor i Samoborske novine počinje raditi 1987. Bio je suradnik-dopisnik Sportskih novosti i Večernjeg lista, te urednik i novinar Radija SVN i Svetonedeljske panorame. Povremeno surađuje s drugim medijima, od Zagreba, preko Dubrovnika, do Sydneya.

Komentari nisu dopušteni.