Pripremni poraz protiv Vrapča

20. veljače 2014.
Komentari isključeni
870 Pregleda

U pripremnoj utakmici odigranoj jučer na igralištu u Samoborskom Otoku nogometaši Samobora poraženi su od momčadi Vrapča rezultatom 0:2. Stijelac oba pogotka za goste bio je Matovina, i to u 36.i 50. minuti. Samobor je najbliže pogotku bio na početku susreta, kad je udarac Škvorca odlično obranio vratar Vrapča Cingulin. Vrapče se predstavilo kao tjelesno spremnija i uigranija momčad, što i ne mora čuditi, jer su nogometaši iz zagrebačkog predgrađa pripreme započeli gotovo dva tjedna ranije od Samoboraca.

Novi pripremni test naši nogometaši imaju u subotu 22. veljače, ponovo u Samoborskom Otoku točno u podne, kad ugošćuju također trećeligašku ekipu Udarnika iz Kurilovca, a generalku pred nastavak prvenstva Samoborci će odigrati u utorak 25. veljače protiv Save iz Drenja.

U utakmici protiv Vrapča Samobor je zaigrao u sastavu: Ilić, Vrančić, Hainešek, Ivkovčić, Hasan, Kostanjski, Guliš, Puškarić, Brdarić, Brujić i Škvorc. Priliku za igru u nastavku susreta dobili su: Beljak, Duić, Grgečić, Šoštarić, Žaja, Vitko i Štefković.

Mislav Maroević

Novinarstvom se aktivno počeo baviti 1976. u danas kultnom magazinu Svijet. Radijsku karijeru započinje 1978. godine na Radio Samoboru. Početkom devedesetih godina podiže obiteljsku tvrtku Matis, koja 2004. godine dobiva koncesiju Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.