Tko čuva Pavela?

18. veljače 2014.
Komentari isključeni
4.235 Pregleda

Skupina Pavel ovih je dana, kao što je Aljoša Šerić i najavio u eteru Radio Samobora u sklopu Domaće top liste, pod redateljskom palicom Radislava Jovanova Gonze snimila video spot za odličan novi singl “Čuvaj me”.

Od mnogih lokacija koje su posjetili za potrebe snimanja, svakako neke od zanimljivijih bile su hala Muzeja automobila “Ferdinand Budicki” te zagrebački Cmrok. Tako je, u skladu sa pričom, jednu od glavnih uloga dobila i pistacio zelena Vespa iz pedesetih godina prošlog stoljeća.

Zanimljiv zaokret u vrhunskoj skladbi, ovog puta sa ženskim vokalom koji je za potrebe novog singla “posudila” Antonia Matković, inače back vokal Pavela, pokazao se kao dobitna kombinacija – “Čuvaj me” već tjednima obitava na većini relevantnih radijskih top lista.

Pavel su trenutno u studiju gdje marljivo rade na svom trećem studijskom albumu.

Ivana Emele

Studirala talijanski i španjolski jezik uz književnost na Filozofskom fakultetu, te vanjsku trgovinu na Ekonomskom fakultetu. Radijsku karijeru započela 1994. godine na Radio Samoboru. Danas radi kao voditeljica programa, odnosno „one girl show“ u programu Radio Samobora.

Komentari nisu dopušteni.